About Febiunz

Ik ben Fabian Biesheuvel (Febiunz), woon in mijn eigen huis in Apeldoorn. Als ik niet thuis ben, ben ik, sinds 1991, bezig met mijn passie, de sport Petanque. In allerlei rollen, fanatiek speler, coach, en bestuurslid.

Tijdens mijn opleiding Bedrijfskundige Informatica ben ik bij de Caesar Groep afgestuurd en nu al geruime tijd in dienst. Hierin heb ik veel ervaring in de IT opgedaan bij verschillende klanten en in verschillende rollen. Zowel technische, functionele als ook organisatorische rollen.

Alleen “je werk doen” vind ik helemaal niet zo leuk. Ik kwam er snel achter dat er altijd wel iets beter en/of sneller kan, en mij daarom verdiept in Agile, Scrum, ALM en DevOps principes. Continuous Integration, Continuous Development en Continuous Deployment zijn voor dan ook geen vreemden. Ik werk hierbij veelal met Microsoft technologieën en standaarden, en Agile/Scrum principes, en kan ook teams en organisaties hierin coachen. Door mijn ruime ervaring ben ik ook een helpende hand in een team.

Ik ben in mijn werk altijd op zoek naar de juiste mix van de mensen, de processen en de tooling en ik vind het fantastisch om optimalisaties door te voeren en te zien werken. Door mijn klantgerichte en resultaatgerichte aanpak wordt dit zichtbaar in beter functionerende teams en hogere kwaliteit software zoals bij de klanten Cito, Hypoport, Spliethoff, Asito en de Nederlandse Spoorwegen.

Ik ben altijd op zoek naar de ideale mix van het hier en nu, naast een visie en richting op lange termijn. Plannen voor de toekomst is verstandig, maar probeer ook nu leuke dingen te doen.

Plan the future and live now!

Meer weten? Neem gerust contact op!

2 thoughts on “About Febiunz”

  1. I wonder if you can help me .In July I will be coming to Apeldoorn to walk the 4 Daagse and would like to play Petanque before the walk.Can you please let me know where I can play and if you know someone who could teach me for payment of course how to aim properly.
    Thanks
    Jon

Leave a Reply

Improving teams with Agile and DevOps principles

%d bloggers like this: